divendres, 20 de novembre del 2015

MITES, PLANETES I ESTRELLES! TRES TALLERS SIMULTANIS A CÀRREC DELS ALUMNES DE 4t D'ESO

I per finalitzar la setmana de la ciència ...tres tallers simultanis a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO:

MAQUILLATGE ESTEL·LAR!                                   Reporters: Salim E. i Venus E. 4t ESO –Tecnològic

Avui els alumnes de 6è, 4t, 2n de primària i P-5 arribaran a casa seva amb les cares ben plenes d'estrelles, coets, llunes... 
Aquest matí, els alumnes de 4t d’ESO de l'itinerari tecnològic, amb motiu de la Setmana de la Ciència, hem preparat un taller de maquillatge pels alumnes de primària i infantil. Amb maquillatge de diferents colors hem anat maquillant als nens i nenes amb els seus motius favorits de l'espai. Els nens demanaven quins dibuixos, quins colors i on els volien que es pintessin i nosaltres els hi fèiem. 

El resultat ha estat un èxit estel·lar! Mireu les seves cares!



DESCOBRIM EL NOSTRE CEL AMB EL PLANETARI DEL ROSER 
Reporters: Mary-Kate C, Thaïs E., Alba R. 4t ESO –Científic

Nosaltres, alumnes de 4 ESO d’Itinerari Científic hem sigut els encarregats d’explicar i mostrar als petits, el planetari del Roser. Els hi hem ensenyat dues constel·lacions que hi ha al cel, l’Orió i l’Óssa Major. També hem localitzat l’estrella polar, l’estrella que més brilla i mai es mou.

Ha sigut una experiència inoblidable per nosaltres, ja que, hem pres el paper de professor al mostrar als nens, el cel de Barcelona. Durant l’última setmana, hem estat practicant hores per tenir-ho preparat i enllestit.
Els nens han estat atents a l'explicació i s’han sorprès al entrar-hi. S’ho han passat molt bé i ens han dit que voldrien repetir l’experiència al planetari.


REDESCOBRIM EL CEL AMB LA MITOLOGIA
Reporters: Melani M. i Winona V. 4t ESO – Humanístic

Dintre de la Setmana de la Ciència, els alumnes de 4t d'ESO de l'itinerari humanístic, hem preparat dues obres de teatre que parlen sobre les constel·lacions de les dues ósses i sobre la constel·lació d'Orión.

Ens ho hem passat molt bé preparant aquest taller pels nens i nenes de primària i ells ens han dit que també han gaudit molt de l'actuació. A més a més han seguit les històries molt atentament i ens han fet preguntes molt interessants.