divendres, 7 d’octubre de 2016

FELICITATS MARE DE DÉU DEL ROSER!

L'escola acompanya amb una pregària a la nostra Mare de Déu del Roser.Avui que celebrem la teva festa, et demanem que ens ajudis en aquest nou curs que comencem.
Deixa’ns sentir la teva veu per esforçar-nos diàriament en la nostra feina a l’escola i ajuda’ns a treballar i a escoltar amb atenció  els nostres professors.
Volem seguir la teva veu per respectar, estimar i ajudar els nostres companys i anar cap endavant ben contents i il.lusionats.
T’estimem!!!


Tots els alumnes de 3r t’enviem un petó molt fort!!


Bon dia Mare de Déu del Roser. 


Estem contents perquè és la teva festa i a l'escola ho celebrem. Els nens i nenes de 4tA et volem fer un regal: no enfadar-nos, estar alegres, ajudar-nos, resar cada matí, compartir i esforçar-nos per fer un bon curs, ser treballadors i no tenir mandra ni por.

T'estimem moltíssim, un sac de petons de tots nosaltres!

Estimada Mare de Déu del Roser:
Avui en el dia del teu sant et volem FELICITAR i al mateix temps demanar que ens tinguis per fills teus i que ens ajudis a ser bons companys i a perdonar-nos sempre.
També et demanem que ajudis als necessitats i que hi hagi PAU al món.
Volem que protegeixis la nostra escola per a què duri sempre.
Aquest curs, els nens i nenes de 5èA, l'hem començat amb molta alegria i ganes d'aprendre.
El nostre objectiu és portar la motxilla plena d'il·lusió, bon humor, ganes d'aprendre i companyerisme.
Ens comprometem a esforçar-nos per superar les dificultats, a tenir constància i voluntat en el treball de cada dia i a respectar els mestres i als companys.
També farem vida el nostre lema d'aquest curs, serem "la veu de Jesús"
Molts petons a tu Mare de Déu del Roser per la teva festa i moltes felicitats a tots.


Hem començat un nou curs amb molta il·lusió i retrobant-nos amb molts amics.
Avui, dia del Roser, et donem gràcies per poder tenir i poder estar en aquesta escola, que tots ens estimem i on venim des de petits. Et demanem per tots els treballadors que hi ha: germanes, professors, monitors, cuiners, dones de la feina i tot el personal.
T'estimem molt per haver-nos donat els nostres companys i companyes.
T'oferim el nostre amor, l'esforç, l'alegria i moltes ganes d'aprendre.
La classe de 5è-B ens comprometem a fer que tothom s'ho passi bé a l'hora del pati, respectar els nostres companys intentant ajudar-los i estimar-los com JESÚS ens va ensenyar, també volem ser més autònoms i superar-nos i estar molt atents per veure si podem ajudar i fer feliços els altres.
Un petó, Mare de Déu del Roser!
Bon dia Jesús,
Els nois i noies de sisè et volem donar gràcies perquè som molt afortunats: tenim una família, tenim amics, tenim escola, la millor!
Ja som els grans de la Primària i aquest curs prometem esforçar-nos per ser com tu: exemple de bones persones, exemple d'amor, exemple de solidaritat.
Et demanem que ens ajudis en els dies més difícils i que ens transmetis la força per a millorar dia rere dia.
Pels alumnes de 6è, aquest és l’últim curs de primària i per això és un any molt important i especial.
Nosaltres durant aquest curs ens hem proposat estudiar molt per obtenir bons resultats, compartir estones amb els nostres companys, confiar en que ens respectarem i creure en nosaltres mateixos.
Mare, et volem demanar que ens ajudis en el dia a dia per poder assolir amb èxit els nostres propòsits i deixa’ns ser la teva veu per estimar, acompanyar, compartir, ajudar i respectar als altres tal i com tu ho fas.


Acabem les nostres pregàries dient junts l’Ave Maria.

Cantem l'himne de la nostra escola
L'ESO ofereix el curs a la Mare de Déu del Roser:
3r d'ESO 

3r vol oferir a la Mare de Déu del Roser les ganes d’esforçar-nos dia a dia per millorar el nostre aprenentatge i la nostra educació, la intenció d’iniciar i continuar aquest curs amb interès i ganes d’avançar tots junts. També volem oferir la nostra amistat i el nostre companyerisme. Per últim, volem donar les gràcies per tenir una escola com aquesta i l’oportunitat de tenir una bona formació.
4t ESO

En aquest darrer any a l'escola, t’oferim el nostre esforç diari i el nostre amor cap als companys, professors, famílies i germanes amb qui formem aquesta comunitat que sempre ens ha tractat tan bé.
T’oferim la nostra motivació per a poder assolir aquest curs. Com diu l’himne de la nostra escola, hem sigut llavors que amb el pas del temps hem crescut com una tija que ja s'ha fet tronc. En el nostre cas, els alumnes de 4t d'ESO, com a últim any a l'escola en sortirem satisfets i preparats per enfrontar-nos a la realitat. Per això et volem donar les gràcies per les oportunitats que ens has ofert i per les amistats que hem cultivat.
Gràcies a tot el professorat per haver-nos educat, no tan sols amb coneixements intel·lectuals sinó també a com ser persones solidàries i ensenyar-nos a tenir un gran cor.
Gràcies a aquesta escola per els records i per la petita família que hem format.