dilluns, 13 de maig de 2013

PREMIS MATEMÀTICS 2013


PREMIS MATEMÀTICS 2013


El dia 12 de maig es celebra el dia escolar de les matemàtiques. La nostra escola aprofita aquesta data assenyalada per fer entrega dels premis als alumnes que han participat, al llarg de tot el curs, en diferents activitats matemàtiques.

Des d'aquest post volem donar l'enhorabona als guanyadors i us animem a que observeu amb deteniment les fotos premiades i el vídeo on trobareu una petita selecció de les fotos classificades de cada nivell!


 
PREMIATS LLIGA MATEMÀTICA

Què és la lliga matemàtica?
Els alumnes de 6è a 4t d’ESO ressolen 3 preguntes matemàtiques de dificultat variable. S’afronten a  una gran diversitat de problemes: en troben de lògica, càlcul, geometria, estadística…. I tenen un temps limitat de 15 min per trobar la resposta correcta. Realitzen al llarg del curs un conjunt de 8 o 10 lligues que un cop avaluades permeten als alumnes conèixer les seves capacitats de raonament matemàtic. Sols ser un estímul personal de coneixement dins d’aquesta ciència exacta.

 PREMIATS 2013

 6è de Primària - Nicole L.
  
1r d’ESO - Thais E.

 2n d’ESO - Mark L.

 3r d’ESO - Joan L.
  
4t d’ESO - Jofre P.PREMIATS PROVES CANGUR


Què són les proves cangur?
L’alumnat de 3r i 4t d’ESO que han obtingut bons resultats en la nostra lliga matemàtica participen en una prova en la que intervenen diferents escoles. La prova cangur consisteix en 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Si voleu descobrir més sobre les proves cangurs no dubteu d’accedir a http://www.cangur.org

 PREMIATS 2013

Joan L. - 3r d’ESO i Pol R. - 4t d'ESO
Diploma als participants de 3r d'ESO
 Diploma als participants de 4t d'ESO


PREMIATS FOTOGRAFIA MATEMÀTICA
   
Què és la fotografia matemàtica?
Els alumnes de cicle superior de primària i els alumnes de secundària mostren la seva capacitat de consolidar el pensament matemàtic mitjançant la fotografia. Les seves imatges mostren la seva creativitat, estètica i coneixement de la matèria. Aquestes fotografies són exposades a l’escola  i a la nostra web.
                             
 PREMIATS 2013
Cicle Superior de Primària - “L’INFINIT MULTICOLOR” - Irene A.
              
Primer Cicle d'ESO -“esfera voladora sobre paral·leles" -Carmen R.

Segon Cicle d'ESO - “PUDOR DE SINUS” - Jofre P. Categoria Professorat -  “CONTRADICCIÓ VECTORIAL” - Carme M.
Aquesta fotografia ha estat seleccionada com a finalista per l'ABEAM.
Aquest dijous sabrem el resultat final.
Enhorabona Carme!


PREMIATS CARTELL SETMANA DE LA CIÈNCIA
   
 Premiades 2013 - Cristina C. Paula C. - 3r d'ESO B